Broportalkranopplæringssystem

Broportalkranopplæringssystemet er et produkt utviklet i henhold til opplæringsprogrammet for sjåfør for bryggecontainere (bro) og industristandarden for kjøresimulator.

Denne enheten er ikke en spilltype.Den bruker driftsprinsippet til en ekte bryggekran (bro), og bruker driftsmaskinvare som ligner på den virkelige maskinen for å samarbeide med operativ programvare for bryggekontainer (bro) kransimulator.Det er en havn Undervisningsutstyr for mekanisk kjøreskole.

Kaibro container kran branntreningssimulator

Krantrenings- og vurderingssimulatorer ved kaikanten (bro) gir traineer en oppslukende opplevelse og imiterer virkelige operasjoner.Det er et produkt som tilpasser seg det moderne treningsmarkedet og treningskonseptene.

image1

Produktfunksjoner og funksjoner:

1) Løs skoleproblemer

For tiden har innenlandske opplæringsskoler for anleggsmaskiner generelt problemer som utilstrekkelig tid på maskinen forårsaket av et stort antall traineer og færre treningsmaskiner.Økningen i treningskoblinger for simulering forlenger ikke bare elevens tid på maskinen, men løser også problemet med mangelen på treningsmaskiner og den korte tiden på maskinen.Og konflikten mellom skolen og elevene.

2) Forbedre undervisningskvaliteten

Systemet samarbeider med lyd, bilde, animasjon og interaktivt visuelt utstyr for å trene elevene til å mestre ulike driftsferdigheter og teknikker til gravemaskiner før de betjener den virkelige maskinen.Ved å drive mer enn 20 realistiske opplæringsprosjekter for gravemaskiner, forlenges treningstiden, for å kompensere for manglene ved den virkelige maskinopplæringstiden og andre mangler, oppnå formålet med øvelser og forbedre treningseffektiviteten.

3) Kostnadsbesparelse

Samtidig som undervisningskvaliteten forbedres, sparer undervisningsinstrumentet for simuleringstrening effektivt treningstiden på den virkelige maskinen.(Treningskostnaden for et simuleringsopplæringsinstrument er bare 1 yuan/time, noe som sparer skolen for store undervisningsutgifter.

image2

4) Forbedre sikkerheten

Elevene vil ikke medføre ulykker og risiko for maskinen, seg selv eller skolens eiendom under opplæringen.

5) Fleksibel trening

Trening kan gjennomføres på dag- eller regnværsdager, og treningstiden kan tilpasses fleksibelt etter skolesituasjonen for å løse undervisningsulemper som klimaproblemer medfører.

6) Personlig tilpasning

Programvaren og maskinvaren til simulatoren kan modifiseres og tilpasses mot et gebyr i henhold til kundenes behov.

Konfigurasjonsdetaljer:

Høyintegrert datakretskort, datamaskin, flytende krystallskjerm, høyintegrert datakretskort, venstre koblingskonsoll joystick, høyre koblingskonsoll joystick, multifunksjonelle kombinasjonskontrollknapper.

Opplæringsemner:

Tom handling, enkeltboks heisebil, dobbelboks heisebil.

image3

Innleggstid: 30. desember 2021